Kom je een patiënt bezoeken in het ziekenhuis? Vergeet dan zeker hier je bezoek niet te reserveren en ontvang je QR-sleutel. Zonder QR-sleutel kunnen we je geen toegang geven.
Welkom

Welkom bij Jessa

Kom je bij ons terecht als patiënt, bezoeker, professional, werkzoekende of stagiair of vrijwilliger? Dan maken we je hier alvast graag wegwijs… Wij doen er alles aan om je verblijf in ons ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Wij staan met een volledig en uiterst kwaliteitsvol zorgaanbod elke dag voor je klaar op 3 locaties:

  • campus Virga Jesse In Hasselt
  • campus Salvator in Hasselt
  • campus St.-Ursula in Herk-de-Stad

Neem alvast een virtueel kijkje op onze verschillende campussen.

Bovendien zijn we van start gegaan met het uitwerken van een gloednieuwe gezondheidscampus. Meer weten? Check dan de deelsite van ons nieuw ziekenhuis.

Vind je weg naar en in het Jessa Ziekenhuis

Kom je naar één van onze campussen voor een raadpleging, onderzoek of ingreep, of breng je een bezoekje? Bekijk dan zeker onze grondplannetjes voor campussen Virga Jesse, Salvator en St.-Ursula

Spoedgevallen

Voor alle acute hulpvragen van alle specialismen kan je 7 dagen per week en 24 uur per dag terecht op onze spoedgevallendienst op campus Virga Jesse (Stadsomvaart 11, 3500 Hasselt). Bellen kan op het nummer 011 33 85 00. Voor bijkomende informatie, surf naar de deelwebsite van de dienst spoedgevallen.

Contacteer de ombudsdienst

De ombudspersoon is de schakel tussen de patiënt, de familie enerzijds, en de zorgverleners en het ziekenhuis anderzijds. Je kunt de ombudsdienst steeds contacteren met al je vragen, suggesties en klachten in verband met de zorgverlening in het ziekenhuis. Wil je meer lezen over de de dienst zelf en zijn werking, klik hier.

Nieuws

Symposia en events

10/02 2023

Symposium - Centrum voor Kinderpsychiatrie: 20 jaar samen in beweging

10-02-2023
UHasselt, campus Oude Gevangenis – hybride symposium
later meer info