Inzoomen: druk op uw toetsenbord op CtrlCommand + +
Uitzoomen: druk op uw toetsenbord op CtrlCommand + -
Gebruik knijpzoomen om eenvoudig in en uit te zoomen

Welkom

Ben je plots ernstig ziek geworden? Heb je een serieus letsel opgelopen? Heeft je huisarts je naar de spoedgevallendienst verwezen of ben je met de ambulance opgehaald? Voor alle dringende medische hulp kan je 7 dagen op 7, 24u op 24u, op de spoedgevallendienst op campus Virga Jesse terecht.
Via deze website proberen we jou en eventueel jouw begeleider/familie zoveel mogelijk informatie te geven over de gang van zaken op de spoedgevallendienst.
We adviseren je deze informatie zorgvuldig te lezen.
 
Verder verzoeken we je vriendelijk om rekening te houden met onze medewerkers en andere patiënten. Hou deze afspraken in het achterhoofd zodat jouw en onze veiligheid en privacy verzekerd kunnen worden:

  • Mobiel telefoneren is toegestaan, maar wij vragen je dit niet in de onderzoekslokalen of op de gang te doen. Mobiel telefoneren kan enkel in de wachtzaal.
  • In verband met een mogelijke behandeling vragen wij je niet te eten en te drinken tot je daarvoor toestemming hebt gekregen van de arts of een verpleegkundige.
  • Het Jessa Ziekenhuis verwacht van hun personeel, patiënten en bezoekers dat zij respectvol met elkaar omgaan.
  • Het vastleggen van personeel of (andere) patiënten op foto of video is niet toegestaan.
  • Bezoekbeleid: 1 vaste begeleider per patiënt (idem voor kinderen: 1 ouder/voogd).  
     

Snel hulp!

Klik hier voor meer informatie over je aankomst (met ziekenwagen), je inschrijving of bereikbaarheid en parkeren.  

A paragraph is a self-contained unit of a discourse in writing dealing with a particular point or idea. Paragraphs are usually an expected part of formal writing, used to organize longer prose.